Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g490g137kcal2.9g29.2g1g12.3g
Selleri, annos 50g490g69kcal4.9g14.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)490g132kcal6.4g23.5g1g8.3g
Paprika, punainen490g126kcal4.4g22.5g2g9.8g
Herkkusieni 564g90kcal11.8g1.7g1.9g8.5g
Hillosipuli, Rainbow368g129kcal3.3g25.7g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g37g331kcal0g0g36.8g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria1961g2157kcal411.8g0g49g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g37g20kcal1.8g2.9g0.2g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g37g22kcal2g3.1g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g37g28kcal2.8g3.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6481kcal904.2g253.6g184.6g77.8g
Valittu annoskoko5000g3240kcal452.1g126.8g92.3g38.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1620kcal226.1g63.4g46.2g19.5g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604