Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 1101g278kcal5.5g46.2g2.2g20.9g
Nauris 813g223kcal8.1g34.2g2.4g15.5g
Sipuli (kuorittu)287g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Kesäkurpitsa zucchini 1675g302kcal9.4g41.9g6.7g11.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 287g859kcal51.7g3.4g71.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu718g904kcal78.9g2.2g64.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g410kcal12.2g83.7g1.4g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6109kcal339g450.8g299.4g114.4g
Valittu annoskoko5000g3054kcal169.5g225.4g149.7g57.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1527kcal84.8g112.7g74.9g28.6g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713