Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2081g501kcal37.7g45.8g6.2g47.9g
Purjosipuli 271g62kcal4.9g6.5g0.5g5.7g
Vesi, vesijohtovesi 2081g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g520g1457kcal98.9g0g114.5g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)47g47kcal3.5g8g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4132kcal290g120.6g242.8g109.2g
Valittu annoskoko5000g2066kcal145g60.3g121.4g54.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1033kcal72.5g30.2g60.7g27.3g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901