Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3675g1020kcal43.7g149.2g7.3g77.2g
Sipuli 144g44kcal1.8g6.9g0.3g2.5g
Voi 40% rasvaa 53g197kcal1g1g21.3g0g
Piirakkataikina Sunnuntai1050g3885kcal52.5g336g262.5g21g
Siirappi, tumma79g252kcal0.1g58.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10795kcal198.2g1102.8g582.8g201.4g
Valittu annoskoko5000g5398kcal99.1g551.4g291.4g100.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2699kcal49.6g275.7g145.7g50.4g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903