Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)217g59kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Paprika punainen 616g180kcal5.8g27.7g2.5g11.7g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä906g371kcal12.7g73.4g2.7g27.2g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g1449g290kcal15.9g52.2g2.9g0g
Bratwursti (Pirkka)1812g5254kcal235.5g23.6g489.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12308kcal545.4g374.6g995.2g85.2g
Valittu annoskoko5000g6154kcal272.7g187.3g497.6g42.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3077kcal136.4g93.7g248.8g21.3g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991