Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1940g744kcal19.4g133.8g3.9g48.5g
Nauris 388g106kcal3.9g16.3g1.2g7.4g
Sipuli (kuorittu)431g116kcal5.6g20.7g0.9g7.3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos129g931kcal0.6g0.6g103.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton129g27kcal0.4g2.1g0g0.1g
Vesi1724g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton259g414kcal20.7g10.3g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4678kcal101.2g367.6g286g126.6g
Valittu annoskoko5000g2339kcal50.6g183.8g143g63.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1170kcal25.3g91.9g71.5g31.7g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566