Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1610g1959kcal342.1g0g64.4g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g463g69kcal8.8g7.9g0.5g0g
Paprika punainen 302g88kcal2.8g13.6g1.2g5.7g
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)905g362kcal19g61.6g3.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g105kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g121g1087kcal0g0g120.7g0g
Riisi, keitetty, suolaa 1449g1984kcal35.2g438.1g4.1g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11369kcal829g1062.6g403.8g42.2g
Valittu annoskoko5000g5684kcal414.5g531.3g201.9g21.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2842kcal207.3g265.7g101g10.6g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853