Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)219g59kcal2.8g10.5g0.4g3.7g
Purjosipuli 364g83kcal6.6g8.7g0.7g7.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g474g133kcal2.8g28.2g0.9g11.8g
Tomaatti, tuore729g148kcal4.4g27.7g2.2g10.2g
Papu valkoinen, keitetty 729g784kcal61.4g102g2.6g51g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk510g199kcal8.7g38.8g0.5g25.5g
Fariinisokeri55g222kcal0g54.6g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1822g547kcal18.2g72.9g5.5g0g
Oliiviöljy 98g870kcal0g0g98.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6090kcal209.8g686.8g222.4g219.8g
Valittu annoskoko5000g3045kcal104.9g343.4g111.2g109.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1523kcal52.5g171.7g55.6g55g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914