Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi1332g1847kcal250.3g0g93.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1332g333kcal13.3g73.2g0g18.6g
Sipuli (kuorittu)183g49kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)166g716kcal9.2g106.5g28.3g1.8g
Vesi1664g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys50g182kcal0.2g44.9g0.2g0.7g
Lasagnelevy Rainbow273g1002kcal38.2g193.8g8.5g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8258kcal627.2g854.4g261.2g64.8g
Valittu annoskoko5000g4129kcal313.6g427.2g130.6g32.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2065kcal156.8g213.6g65.3g16.2g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142