Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 40g30kcal5.3g0.4g0.2g2.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g332g246kcal14.9g42.8g0.7g0g
Ruokasuola jodioitu 8.3g0.2kcal0.1g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha949g1613kcal180.2g0g94.9g0g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.462g1618kcal61.5g314.4g11.1g17.6g
Vesi711g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow66g598kcal0g0g66.4g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow356g53kcal6.8g6g0.4g8.5g
Xtra salaattitonnikala öljyssä854g2220kcal153.7g4.3g170.7g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.379g1059kcal113.8g5.7g64.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g711g144kcal4.3g27g2.1g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15231kcal1084.6g813.8g822.6g82.2g
Valittu annoskoko5000g7616kcal542.3g406.9g411.3g41.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3808kcal271.2g203.5g205.7g20.6g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89413