Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g1163g3966kcal180.3g734g34.9g69.8g
Tonnikala vedessä, rainbow931g931kcal186.1g4.7g18.6g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g286g1429kcal18.6g151.5g82.9g5.7g
Ruokakerma Valio 5%1329g798kcal16g37.2g66.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 665g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 399g412kcal13.8g71.8g4.2g11.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.6g11kcal0.5g2.1g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)166g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Oliiviöljy 45g397kcal0g0g44.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15976kcal835g2018.6g504.6g179.8g
Valittu annoskoko5000g7988kcal417.5g1009.3g252.3g89.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3994kcal208.8g504.7g126.2g45g
Arvot/100g100g160kcal8.4g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89850