Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green676g2196kcal162.2g331.1g6.8g81.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1667g583kcal16.7g113.3g8.3g23.3g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1802g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha451g748kcal85.6g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Lehtikaali 180g72kcal6.2g7.3g1.1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7319kcal547.2g925g123.4g223.6g
Valittu annoskoko5000g3659kcal273.6g462.5g61.7g111.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1830kcal136.8g231.3g30.9g55.9g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012