Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 913g586kcal29.2g44g32g0.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g228g845kcal31.7g165.5g5.7g9.4g
Kananmuna kuoreton 251g358kcal31.4g0.8g25.7g0g
Chilikastike original, Felix137g121kcal2.3g20.5g0.1g0g
Persilja 274g75kcal3.8g3g0.5g21.9g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g913g548kcal3.7g137g0.9g12.8g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 2283g3367kcal490.9g0g155.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11799kcal1186g741.6g440.4g88.4g
Valittu annoskoko5000g5900kcal593g370.8g220.2g44.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2950kcal296.5g185.4g110.1g22.1g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152