Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu318g225kcal45.7g2.2g3.5g0g
Sinisimpukka vedessä 318g282kcal49.6g6g6.3g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g1270g1016kcal241.3g0g12.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.8g3.6g0.1g0.4g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1270g318kcal12.7g69.8g0g17.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 48g421kcal0g0g47.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g318g86kcal4.1g15.2g0.6g5.4g
Ruokakerma ingman 5%635g540kcal22.2g38.1g31.7g0g
Torino tumma proteiinipasta plus794g2698kcal182.5g420.6g29.4g47.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11218kcal1119.8g1111g263.8g142.4g
Valittu annoskoko5000g5609kcal559.9g555.5g131.9g71.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2805kcal280g277.8g66g35.6g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90157