Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g1298g2984kcal86.9g545g22.1g181.7g
Tonnikala vedessä 917g958kcal205.9g0g13.8g0g
Tomaatti 1638g373kcal9.2g56.5g4.9g22.9g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)459g1239kcal137.6g0g78g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 98g69kcal1.2g11.1g1.2g3.8g
Tilli, tuore 393g118kcal14.5g3.5g3.1g8.3g
Becel kevyt margariini 5g197g629kcal3.3g0g68.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12739kcal917.2g1232.2g383.8g433.4g
Valittu annoskoko5000g6369kcal458.6g616.1g191.9g216.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3185kcal229.3g308.1g96g108.4g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778