Munakoisot, täytetyt

Halkaise munakoiso ja koverra sisustaa pois.

Ota sisus talteen ja kuutioi se. Ripota suolaa puolikkaisiin ja itketä niitä hetken aikaa.

Pyyhi liika suola pois ja paahda puolikkaat n. 250 asteisessa uunissa, kunnes vähän ruskistuvat.

Valmista täyte: ruskista sipuli ja jauheliha, mausta ja lisää munkoisokuutiot.

Jaa täyte puolikkaisiin, juustoraastetta päälle ja uuniin kunnes juusto sulaa ja ruskistuu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso, tuore2000g360kcal10g62g4g50g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa500g1500kcal115g0g115g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2000g2762kcal375g0g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9514kcal1013g172g520g117g
Valittu annoskoko5000g4757kcal506.5g86g260g58.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2378kcal253.3g43g130g29.3g
Arvot/100g100g95kcal10.1g1.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90828