Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 386g2745kcal2.9g1.5g309.1g0g
Sokeri394g1600kcal0g393.7g0g0g
Kaurahiutale 495g1851kcal71.7g281.9g36.1g49.5g
Kaurajauho 170g636kcal24.7g96.9g12.4g17g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 309g119kcal3.1g18.5g3.1g1.9g
Vanilla vaniljakastike gogreen1237g2597kcal6.2g259.7g173.1g6.2g
Banaani, kuorittu 1082g941kcal11.5g198g4.3g19.5g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 927g688kcal7g143.7g3.7g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22352kcal254.2g2787.8g1083.6g208.6g
Valittu annoskoko5000g11176kcal127.1g1393.9g541.8g104.3g
Annoskoko puolitettuna2500g5588kcal63.6g697g270.9g52.2g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343