Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 238g178kcal31.3g2.6g1g16.4g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g868g3991kcal4.3g4.3g442.4g0.4g
Sokeri 191g774kcal0g190.5g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2488g8708kcal330.9g1691.9g59.7g94.5g
Kananmuna kuoreton 86g122kcal10.7g0.3g8.8g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g582g1047kcal0.6g255.9g0g0g
57g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen477g157kcal15.7g23.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g29953kcal787g4337.8g1023.8g222.6g
Valittu annoskoko5000g14977kcal393.5g2168.9g511.9g111.3g
Annoskoko puolitettuna2500g7488kcal196.8g1084.5g256g55.7g
Arvot/100g100g300kcal7.9g43.4g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91510