Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 606g625kcal20.9g109.1g6.4g17.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 333g418kcal36.7g0.9g30.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1212g727kcal44.8g88.5g24.2g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)297g1069kcal16.3g225.7g10.4g16.3g
Korppujauho 127g466kcal13.4g95.3g1.3g6.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2424g4024kcal460.6g0g242.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14661kcal1185.4g1039g629.6g81.2g
Valittu annoskoko5000g7330kcal592.7g519.5g314.8g40.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3665kcal296.4g259.8g157.4g20.3g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676