Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g1375g4813kcal180.1g954.3g23.4g44g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)1375g1238kcal224.1g19.3g30.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1100g935kcal15.4g48.4g77g3.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa550g1650kcal126.5g0g126.5g0g
Persilja 22g6kcal0.3g0.2g0g1.8g
Mustapippuri 28g77kcal3g10.5g0.9g7.3g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 138g1216kcal0g0g137.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20078kcal1108.8g2102.4g792.8g125.8g
Valittu annoskoko5000g10039kcal554.4g1051.2g396.4g62.9g
Annoskoko puolitettuna2500g5020kcal277.2g525.6g198.2g31.5g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686