Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1223g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80367g1489kcal278.7g18.3g33g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2445g3081kcal268.9g7.3g220g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 611g2018kcal12.2g18.3g213.9g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g61g6.1kcal0.9g0g0.4g52g
Suola, annos 3g37g0kcal0g0g0g0g
Voi 257g1862kcal3.1g1g208.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16912kcal1127.6g89.8g1352g104g
Valittu annoskoko5000g8456kcal563.8g44.9g676g52g
Annoskoko puolitettuna2500g4228kcal281.9g22.5g338g26g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107