Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3979g636kcal107.7g41.1g2.9g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)489g3524kcal0.5g0.5g391.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 509g1747kcal51.9g356.3g6.1g17.8g
Leivinjauhe 20g34kcal1g7.4g0g0.1g
Parsakaali, pakaste, Apetit783g164kcal25.8g14.9g0g19.6g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g783g1449kcal172.3g15.7g78.3g0g
Kananmuna kuoreton 646g922kcal80.8g1.9g66.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl783g2663kcal15.7g23.5g274.1g0g
Oregano, kuivattu 7.8g24kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22324kcal913.2g926g1639.8g81.8g
Valittu annoskoko5000g11162kcal456.6g463g819.9g40.9g
Annoskoko puolitettuna2500g5581kcal228.3g231.5g410g20.5g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245