Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4032g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 403g1192kcal35.3g209.7g10.1g56g
Puolukka 538g209kcal2.4g36.6g2.7g14g
Canderel makeutusjauhe27g103kcal0.8g25g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3007kcal77g542.6g25.6g140g
Valittu annoskoko5000g1504kcal38.5g271.3g12.8g70g
Annoskoko puolitettuna2500g752kcal19.3g135.7g6.4g35g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315