Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2346g2935kcal492.6g0g105.6g0g
Ruokakerma ingman 5%1581g1344kcal55.4g94.9g79.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original250g175kcal10g20g7.5g7.5g
Valkosipuli 187g203kcal14.8g30.5g1.1g3.9g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Oliiviöljy 71g629kcal0g0g71.2g0g
Ruokasuola jodioitu 5.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g554g410kcal24.9g71.4g1.1g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11422kcal1196.6g437.6g531.6g36.6g
Valittu annoskoko5000g5711kcal598.3g218.8g265.8g18.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2856kcal299.2g109.4g132.9g9.2g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547