Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 295g225kcal5.6g45.8g0.6g3g
Peruna, vanha, kuorittu 413g315kcal7.8g64.1g0.8g4.1g
Keittojuurekset, apetit591g154kcal5.3g28.3g1.8g13.6g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Vesi2953g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 689g774kcal145.6g0g20.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2966kcal330.2g282g48g43.4g
Valittu annoskoko5000g1483kcal165.1g141g24g21.7g
Annoskoko puolitettuna2500g742kcal82.6g70.5g12g10.9g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600