Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 697g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1394g4467kcal373.1g0g333.7g0g
Paprika, punainen523g134kcal4.7g24g2.1g10.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g697g142kcal4.2g26.5g2.1g9.8g
Maizena maissitärkkelys105g366kcal0.8g90.9g0g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 11g32kcal1.1g2.3g1.1g4.5g
Tomaattimurska Eldorado1359g272kcal16.3g47.6g1.4g19g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl174g627kcal3.5g4.7g66.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12079kcal807.4g392g813.2g87.6g
Valittu annoskoko5000g6040kcal403.7g196g406.6g43.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3020kcal201.9g98g203.3g21.9g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93616