Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1058g7619kcal10.6g10.6g846.6g0g
Fariinisokeri1058g4296kcal0g1057.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 873g1245kcal109.1g2.6g89.5g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten238g786kcal56g107.1g50g26.2g
Pandan tumma suklaa 150 g370g1978kcal18.1g192.6g118.5g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g529g2778kcal50.3g280.4g164g0g
Mantelirouhe, 1 rkl265g1529kcal55.8g14g133.6g30.7g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g53g212kcal0g52.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 529g1747kcal10.6g15.9g185.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g44471kcal623.8g3485.4g3174.8g114g
Valittu annoskoko5000g22236kcal311.9g1742.7g1587.4g57g
Annoskoko puolitettuna2500g11118kcal156g871.4g793.7g28.5g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773