Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1890g4275kcal302.4g9.4g340.2g0g
Voi 79g571kcal0.9g0.3g64g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 787g725kcal124.5g19.7g15.7g0g
Tonnikala vedessä 1102g1151kcal247.4g0g16.5g0g
Herkkusieni säilyke 787g134kcal16.5g1.6g2.4g18.9g
Kermajuusto (Pohjanpoika)354g1382kcal85g7.1g113.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16476kcal1553.4g76.2g1104.4g37.8g
Valittu annoskoko5000g8238kcal776.7g38.1g552.2g18.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4119kcal388.4g19.1g276.1g9.5g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830