Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 785g1119kcal98.1g2.4g80.4g0g
Sokeri 1070g4343kcal0g1068.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g178g1302kcal1.8g1.8g142.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 357g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 71g125kcal3.7g27g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g71g285kcal0g70.6g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1391g5007kcal180.8g973.6g29.2g48.7g
Kookoshiutale 125g825kcal10.1g8g80.5g20.3g
Hasselpähkinä 232g1493kcal32.7g7.9g141.4g40.6g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)685g3239kcal28.1g417.7g157.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g35476kcal710.6g5155.6g1263.4g220g
Valittu annoskoko5000g17738kcal355.3g2577.8g631.7g110g
Annoskoko puolitettuna2500g8869kcal177.7g1288.9g315.9g55g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316