Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1563g4375kcal296.9g0g343.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1652g578kcal26.4g114g1.7g23.1g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g1786g1429kcal196.4g51.8g51.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12763kcal1039.4g331.6g794.6g46.2g
Valittu annoskoko5000g6382kcal519.7g165.8g397.3g23.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3191kcal259.9g82.9g198.7g11.6g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573