Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g3111g4045kcal528.9g34.2g199.1g0g
Sitruuna 100g933g336kcal5.6g56g10.3g0g
Lime, kuorittu, annos 50g156g56kcal0.9g3.4g1.7g4.4g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g100g104kcal7.9g16.2g0.6g2g
Timjami 6.2g18kcal0.6g1.7g0.5g2.3g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g47g149kcal0.5g36.4g0g0g
Kasvisliemikuutio 16g47kcal1.5g2.1g3.7g0.2g
Vesi622g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9510kcal1091.8g300.2g431.8g17.8g
Valittu annoskoko5000g4755kcal545.9g150.1g215.9g8.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2378kcal273g75.1g108g4.5g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263