Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1535g1869kcal326.3g0g61.4g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g3004g1051kcal54.1g192.3g6g96.1g
Rypsiöljy 120g1063kcal0g0g120.2g0g
Osterikastike, Blue Dragon100g121kcal3.4g26.9g0g0g
Soijakastike 240g145kcal12.4g22.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8498kcal792.4g484g375.6g192.2g
Valittu annoskoko5000g4249kcal396.2g242g187.8g96.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2124kcal198.1g121g93.9g48.1g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359