Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1697g2715kcal322.4g0g152.7g0g
Punajuuri 1131g434kcal11.3g78.1g2.3g28.3g
Kaali, valkokaali453g96kcal5.4g15.4g0.9g9.5g
Pavut,ruskeat suolaliemess385g385kcal27.3g57.7g4.6g83.1g
Peruna, keskikokoinen 60g679g407kcal10.2g88.2g0.7g6.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g147g41kcal0.9g8.8g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)181g49kcal2.4g8.7g0.4g3.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g34g305kcal0g0g33.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g283g57kcal1.7g10.7g0.8g4g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8988kcal763.6g537.2g393.2g275.6g
Valittu annoskoko5000g4494kcal381.8g268.6g196.6g137.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2247kcal190.9g134.3g98.3g68.9g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259