Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1703g5108kcal69.8g68.1g510.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1277g819kcal40.9g61.6g44.7g0.1g
Katkarapu 681g466kcal98.3g0g7.5g0g
Sieni-sipulihakkelus 851g229kcal12.8g23.8g3.7g22.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 17g12kcal0.2g1.9g0.2g0.7g
Selleri, annos 50g426g60kcal4.3g12.8g0g0g
Tilli mauste20g3.3kcal0.3g0.2g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g26g43kcal2g8.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13480kcal457.2g353.2g1134.6g46.8g
Valittu annoskoko5000g6740kcal228.6g176.6g567.3g23.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3370kcal114.3g88.3g283.7g11.7g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636