Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 359g57kcal7.5g1.1g1.2g5.4g
Paprika punainen 862g252kcal8.1g38.8g3.4g16.4g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g108g119kcal1.1g26.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)826g223kcal10.7g39.7g1.7g14g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)1437g1149kcal238.5g0g14.4g0g
Soijakastike 43g26kcal2.2g4.1g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl898g1078kcal30.5g32.3g89.8g0g
Tomaatti 467g106kcal2.6g16.1g1.4g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6021kcal602.4g318g224g84.6g
Valittu annoskoko5000g3010kcal301.2g159g112g42.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1505kcal150.6g79.5g56g21.2g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239