Intialainen kukkakaali

Intialainen kukkakaali (santamaria)

4 annosta

1/2 mm Neilikka jauhettu 36 g
1 mm Juustokumina 36 g
1 mm Kardemumma jauhettu 20 g
1 mm Mustapippurirouhe 85 g, 38 g
1/2 mm Kaneli jauhettu 43 g
2 1/2 tl Korianteri kokonainen 12 g
1 tl Kurkuma 38 g
1/2 tl Paprikajauhe 40 g
1/2 tl Inkivääri jauhettu 30 g
2 tl Valkosipulirouhe 50 g
1 tl suolaa
3 rkl vettä
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 kpl (700g) kukkakaali

VALMISTUS
Ruskista kukkakaali paloina.

Sekoita kaikki mausteet suolan ja sitruunan mehun kanssa taikinaksi.

Lämmitä ruokaöljy ja paista maustetaikinaa muutama minuutti.

Lisää vesi.

Lisää kukkakaalipalat ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.

Tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3313g797kcal60g72.9g9.9g76.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl207g1863kcal0g0g207g0g
Valkosipuli 311g336kcal24.5g50.6g1.9g6.5g
Inkivääri, tuore, silputtu207g166kcal3.7g36.9g1.7g4.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 311g67kcal1g5g0g0.3g
Vesi518g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g21g75kcal0.7g16.5g0.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g21g64kcal2.3g12.4g1.4g5.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g21g75kcal0.7g16.5g0.7g0g
Korianteri, annos 10g52g10kcal1g2.1g0.3g1.6g
Paprikajauhe 21g67kcal3.1g3.8g2.7g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7043kcal194g433.4g452.6g204.4g
Valittu annoskoko5000g3522kcal97g216.7g226.3g102.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1761kcal48.5g108.4g113.2g51.1g
Arvot/100g100g70kcal1.9g4.3g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97280