Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino538g1828kcal123.7g284.9g19.9g32.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1075g1485kcal201.6g0g75.3g0g
Sipuli 484g146kcal6g23.2g1g8.2g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g538g376kcal17.2g64.5g3.8g16.7g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 1882g709kcal71.5g96g1.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 484g607kcal53.2g1.3g43.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10303kcal946.4g939.8g291g114.4g
Valittu annoskoko5000g5152kcal473.2g469.9g145.5g57.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2576kcal236.6g235g72.8g28.6g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381