Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 720g764kcal28.7g139.6g6.4g12.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1201g1239kcal41.4g216.1g12.7g34.8g
Salaatti, jäävuori tuore600g60kcal6.6g4.8g1.2g6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)48g10kcal0g3.1g0g0g
Tonnikala vedessä 1110g1160kcal249.2g0g16.7g0g
Purjosipuli 420g96kcal7.6g10.1g0.8g8.8g
Omena, keskikokoinen 200g840g286kcal1.7g59.7g2.5g15.1g
Persilja 60g16kcal0.8g0.7g0.1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7261kcal672g868.2g80.8g164g
Valittu annoskoko5000g3631kcal336g434.1g40.4g82g
Annoskoko puolitettuna2500g1815kcal168g217.1g20.2g41g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211