Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1708g2221kcal358.8g0g68.3g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g285g51kcal2.8g10g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)285g826kcal65.5g3.7g59.8g0g
Siitakesieni 285g76kcal5.1g7.1g0.9g9.4g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)376g714kcal5.3g6.8g75.2g16.5g
Paprika punainen 570g167kcal5.4g25.6g2.3g10.8g
Maustekurkku285g47kcal2g8.5g0.3g5.1g
Kuohukerma,valio,2dl854g2904kcal17.1g25.6g299g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 285g1110kcal6.1g6.3g119.6g0g
Voi 68g496kcal0.8g0.3g55.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17223kcal937.8g187.8g1362g83.6g
Valittu annoskoko5000g8612kcal468.9g93.9g681g41.8g
Annoskoko puolitettuna2500g4306kcal234.5g47g340.5g20.9g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236