Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)838g2932kcal107.2g583.9g15.9g26.8g
Atria kevyt jauheliha977g1662kcal185.7g0g97.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2793g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)137g493kcal7.5g104g4.8g7.5g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio46g129kcal4.3g8.3g8.8g0.2g
Mozzarella juustoraaste, valio209g607kcal54.5g0g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11645kcal718.4g1392.4g342.4g69g
Valittu annoskoko5000g5823kcal359.2g696.2g171.2g34.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2911kcal179.6g348.1g85.6g17.3g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358