Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1600g5599kcal212.8g1087.8g38.4g60.8g
Sokeri 697g2830kcal0g696.6g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)1436g474kcal47.4g64.6g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g615g4430kcal6.2g6.2g492.2g0g
Neilikka, annos 4g16g60kcal0.6g13.1g0.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g62g191kcal6.8g36.9g4.3g17.2g
Siirappi 574g1731kcal0.6g425.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g30630kcal548.8g4661.4g1071g156g
Valittu annoskoko5000g15315kcal274.4g2330.7g535.5g78g
Annoskoko puolitettuna2500g7658kcal137.2g1165.4g267.8g39g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450