Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 796g5770kcal9.5g3.2g646.7g0g
Sokeri 1159g4705kcal0g1157.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu591g745kcal65g1.8g53.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai682g2386kcal81.8g484.1g14.3g20.5g
Leivinjauhe 68g120kcal3.5g25.8g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g23g83kcal0.8g18.1g0.8g0g
Banaani, kuorittu 1682g1463kcal17.8g307.8g6.7g30.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g30544kcal356.8g3997.4g1443.4g102.2g
Valittu annoskoko5000g15272kcal178.4g1998.7g721.7g51.1g
Annoskoko puolitettuna2500g7636kcal89.2g999.4g360.9g25.6g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586