Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1414g2348kcal268.7g0g141.4g0g
Porkkana 1061g347kcal6.6g59g2.1g27.1g
Peruna, vanha, kuorittu 2122g1615kcal39.9g328.9g4.2g21.2g
Sipuli (kuorittu)318g86kcal4.1g15.3g0.6g5.4g
Lihaliemikuutio Maggi35g99kcal3.2g2.5g8.1g0g
Kasvisliemikuutio 39g119kcal3.7g5.3g9.1g0.6g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9286kcal654.8g830.2g331.8g114.2g
Valittu annoskoko5000g4643kcal327.4g415.1g165.9g57.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2322kcal163.7g207.6g83g28.6g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957