Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1550g2574kcal294.6g0g155g0g
Paprika punainen 775g227kcal7.3g34.9g3.1g14.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g775g217kcal4.7g46.1g1.6g19.4g
Makaroni, tumma 640g2300kcal86.3g420.2g19.2g37.7g
Sipuli 310g94kcal3.9g14.9g0.6g5.3g
Ruokakerma Valio 5%775g465kcal9.3g21.7g38.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 174g1541kcal0g0g174.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14834kcal812.2g1075.6g785g154.2g
Valittu annoskoko5000g7417kcal406.1g537.8g392.5g77.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3709kcal203.1g268.9g196.3g38.6g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341