Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g2186g546kcal21.9g107.1g4.4g54.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1093g1814kcal207.7g0g109.3g0g
Sipuli (kuorittu)246g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Tomaattimurska Eldorado1066g213kcal12.8g37.3g1.1g14.9g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g410g1189kcal135.2g5.3g69.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7657kcal761.6g323g370g147.4g
Valittu annoskoko5000g3829kcal380.8g161.5g185g73.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1914kcal190.4g80.8g92.5g36.9g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763