Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g348g1216kcal41.7g246.7g7.3g10.4g
Ruisjauho Pirkka285g868kcal27.6g173.6g5.7g42.7g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka596g2055kcal77.4g393.2g16.1g23.8g
Kuivahiiva, annos 11g36g131kcal16.4g14.6g2.2g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vesi761g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g149g1340kcal0g0g148.9g0g
Heinz ketsuppi298g304kcal2.7g71.2g0.3g0g
Chilikastike (Hp)50g67kcal0.6g16g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti1092g1529kcal196.6g10.9g54.6g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka447g255kcal1.8g62.5g0.4g4.9g
Aurajuusto (Valio), annos 17g265g900kcal53g0g76.8g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%662g1886kcal205.2g0g112.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21103kcal1246g1977.4g849.6g163.6g
Valittu annoskoko5000g10552kcal623g988.7g424.8g81.8g
Annoskoko puolitettuna2500g5276kcal311.5g494.4g212.4g40.9g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890