Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g2403g3076kcal358g0g216.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g168g454kcal12.6g82.4g8.4g16.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 601g385kcal19.2g29g21g0.1g
Korppujauho 150g550kcal15.8g112.5g1.5g8g
Kananmuna kuorineen punnittu541g681kcal59.5g1.6g48.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g90g811kcal0g0g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10008g12077kcal938g479.8g773.2g60g
Valittu annoskoko5004g6039kcal469g239.9g386.6g30g
Annoskoko puolitettuna2502g3019kcal234.5g120g193.3g15g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422