Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra3607g2885kcal613.1g36.1g36.1g0g
Voi 451g3270kcal5.4g1.8g366.5g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g180g1048kcal39.5g17.1g91.2g18.8g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g271g1550kcal47.9g18.9g134.2g31.9g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal62g1.5g50.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10008g18921kcal1535.8g150.8g1357.6g101.4g
Valittu annoskoko5004g9460kcal767.9g75.4g678.8g50.7g
Annoskoko puolitettuna2502g4730kcal384g37.7g339.4g25.4g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136