Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g1795g4308kcal123.9g687.5g113.1g53.9g
Vuohenjuusto President 10%673g1286kcal161.6g13.5g67.3g0g
Basilika, tuore449g180kcal13.9g22.4g3.6g17.5g
Valkosipuli 45g49kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1795g364kcal10.8g68.2g5.4g25.1g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g45g75kcal0g4.5g7.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl22g202kcal0g0g22.4g0g
Pestokastike, yrttikastike 180g877kcal14.7g2.5g89.7g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10008g14681kcal656.8g1611.8g618.4g209.2g
Valittu annoskoko5004g7341kcal328.4g805.9g309.2g104.6g
Annoskoko puolitettuna2502g3670kcal164.2g403g154.6g52.3g
Arvot/100g100g147kcal6.6g16.1g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59511