Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green676g2198kcal162.3g331.3g6.8g81.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1668g584kcal16.7g113.4g8.3g23.4g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1803g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha451g748kcal85.7g0g45.1g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Lehtikaali 180g72kcal6.2g7.3g1.1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10008g7325kcal547.6g925.6g123.6g223.8g
Valittu annoskoko5004g3663kcal273.8g462.8g61.8g111.9g
Annoskoko puolitettuna2502g1831kcal136.9g231.4g30.9g56g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012